linie do chleba, piece rurowe, ubijaczki

LINIE DO CHLEBA

 

UBIJACZKI

 

PIECE RUROWE

 

KRAJALNICE DO CHLEBA

 

PIECE OBROTOWE

 

 

 UBIJACZKI

 

 

ubijaczka cukierniczaUbijaczki cukiernicze to niezbędne urządzenie w każdej piekarni czy cukierni, które stawiają na doskonałą jakość i szybkość produkcji piekarniczo – cukierniczej. Oferujemy ubijaczki:

 stołowe

> dystrybuowane przez nas urządzenia mają pojemność 10litrów i 20 litrów

> w zestawie są trzy narzędzia

> posiada 3 biegi

> możliwe prędkości to: 108/195/355 obrotów na minutę

> można dokupić dodatkowe kociołki

> waga: to 75kg i 102 kg (zależnie od typu urządzenia)

> moc: 0,5 kW i 1,1 kW (zależnie od pojemności urządzenia)

> zasilanie 230 V

> Dokumentacja Techniczno Ruchowa, Deklaracja Zgodności, oznakowanie CE – powyższe dokumenty niezbędne w eksploatacji i dołączane są do urządzenia w chwili jego zakupu:

 stacjonarne o pojemności od 30 litrów do 80 litrów

> tego typu ubijaczki mają pojemność 30 l, 40l, 50l, 60l,80l.

> trzy narzędzia

> możliwość zakupu dodatkowych kociołków do ubijaczki

> posiada trzy biegi do 50l i cztery dla ubijaczek o pojemnościach: 60l i 80l.

> moc: 1,5 kW; 1,84 kW ;1,84 kW;2,76/3,62 kW; 3,0/4,0 kW

> zasilanie 230 V 

> prędkość: 91/166/282; 96/168/306 ; 84/163/373; 73/109/143/216 ; 89/133/174/262 obrotów na minutę

> waga od 242 kg do 720 kg

> Dokumentacja Techniczno Ruchowa, Deklaracja Zgodności, oznakowanie CE – powyższe dokumenty niezbędne w eksploatacji i dołączane są do urządzenia w chwili jego zakupu

 przemysłowe o pojemności od 100 litrów do120 litrów

     > pojemność 100litrów i 120litrów

     > do kompletu dołączone trzy narzędzia i kocioł

     > elektryczne podnoszenie misy

     > na panelu kontrolnym wymienione są trzy możliwe prędkości, selektor oraz zegar

     > trzy biegi

     > moc:4,0 kW i 5,5kW (zależnie od pojemności urządzenia)

     > dokumenty dołączane przy zakupie urządzenia i niezbędne w eksploatacji to: Dokumentacja Techniczno Ruchowa, Deklaracja Zgodności, oznakowanie CE